Alsóörs, Vasút utca 14.
+36702212022
info@sailbalaton.hu

Hajós rendezvényeink

Vitorlásbérlés Alsóörsön, hajóbérlés a Balatonon, hajóértékesítés

1. Program

SÉTAHAJÓZÁS

Vitorlás hajókirándulás a Balatonon, legyen szó családi vitorlázásról, születésnapról, baráti vitorlázásról.

Létszám: A 11 + 1 hajóvezetó fő/hajó, nagyobb létszám esetén  vitorlás hajó flottánkkal 40-120 főig tudunk kikapcsolódást biztosítani bármely korosztály számára. Időtartam: min. 2 óra Foglalás
2. PRGRAM

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Nagyobb létszámú csoportoknak a 12 tagú hajó flottánkkal biztosítunk kikapcsolódási lehetőséget. Egy délutáni grillezés, iszogatás és fürdés során a kollégák fantasztikus élményeket életnek át a Balaton közepén.

Foglalás
3. PROGRAM

LÁNY ÉS LEGÉNYBÚCSÚ VITORLÁSHAJÓN

Felejthetetlen élményre vágysz? Szeretnél egy nagy bulit a nagynap előtt? Bízd magad ránk , egy fergeteges program, exkluzív helyszínek, igazi Balatoni party hangulat. Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően. , csak magatokat kell hoznotok. Mire vársz? Hajóra fel!!

Foglalás
4. PROGRAM

BULI VITORLÁZÁS

Jó idő, jó emberekkel. Nem lehet tudni, hogy végződik a bulizás a balaton közepén. Egy biztos, az élmény garantált.

Foglalás
5. PROGRAM

NAPLEMENTE TÚRA VITORLÁSON

Szerezzen felejthetetlen élményeket a naplemente túránkon. Hagyja, hogy a Balaton hullámai elringassák miközben a lenyugvú nap lebukik az aranyhíd mögé. Az indulást leegyeztetjük, évszaktól függően változhat.

Időtartam: min. 2 óra. Foglalás
6. program

FOTÓZÁS VITORLÁS HAJÓN

Gyönyörű fotókra vágyik háttérben a Balatonnal ? Ne habozzon, esküvői fotózástól profilfotózáson át csak az Ön igényei szabhatnak határt. Részletekért kérje ajánlatunkat.

Foglalás
7. program

VITORLÁS VEZETÉSI TRÉNING

Egy kihagyhatatlan lehetőség vendégeink számára, hogy betekinthessenek a vitorlázás rejtelmeibe. Profi személyszetünk a vendégek rendelkezésére áll a túra alatt. Ez lehet 1-2 órás, vagy akár egész napos kikapcsolódás, a program szabadon választható. Továbbá lehetőség van fürdésre a Balaton közepén, más kikötőhelyekre eljutni ( Tihany, Balatonfüred stb…)

Foglalás