Vitorlás bérlés

Hajóbérlés - Hajóértékesítés

A vitorlás hajóbérlés menete

4 egyszerű lépés a hajóbérléshez.

1. Kapcsolatfelvétel + Egyeztetés a részletekről

Két módon veheti fel a kapcsolatot velünk: 1.) Kérdezzen telefonon: +36 20 221 2022 2.) írjon e-mailt: info@sailbalaton.hu Ekkor egyeztetünk a részletek felől: Hányan szeretnének jönni ? Mennyi időre bérelnék ki a vitorlás hajót? Milyen típusú vitorlás hajót bérelnének ? Mikor vitorláznának ? Milyen felszerelés van a hajón?

2. A vitorlás hajó lefoglalása: 50% foglalási előleg befizetése

Miután egyeztettünk e-mailen vagy telefonon, a hajóbérlés teljes díjának az 50%-ának befizetésével tudja lefoglalni a bérelni szándékozott hajót. A továbbbi fennmaradó összeget, a másik 50%-ot 10 nappal az indulás előtt kell kiegyenlítenie. Ha a tervezett induláshoz képest 10 napon belül történik a hajóbérlés, úgy a teljes bérleti díjat ki kell fizetni!

3. A vitorlás hajóbérlés díjának fennmaradó 50%-ának kifizetése: 10 nappal indulás előtt

Miután beérkezett a hajóbérlés díj teljes összege, elküldjük Önnek a visszaigazolást. Ez tartalmazza a befizetett összeget, a helyszínen fizetendő egyéb költségeket, a hajó nevét, típusát átvételének helyét és időpontját. Amennyiben a kapitányt nem mi biztosítjuk, kérem küldje el a kapitány kishajó vezetői negedélyének a számát és a kapitány nevét. A visszaigazolást hozza magával!

4. Hajóátvétel

Használatba vétel előtt érdemes átnézni a bérelt vitorlás hajót, a következőket javasoljuk: vitorlák-kötelek állapota Motor állapota Kötelező felszerelések Ellenőrizni kell a leltárban feltüntetett tételeket, pl. konyhai eszközök, plédek. A hiányzó és nem mgefelelően működő tételeket jelezni kell, mert különben a kaucióból vonhatják le. A hajóbérlés során bármiféle probléma esetén azonnal vegye fel a kapcsolatot velünk ! (telszám !!) Amennyiben a bérleti idő lejártakor nem tudja visszahozni a bérelt hajót a báziskikötőbe, azonnal jelezze annak a személynek, akitől átvette a hajót!

FIZETÉS

HAJÓBÉRLÉS KAUCIÓ

A hajóbérlés során felmerülő károk fedezésére szolgál, pl. mentőmellény elhagyása, tönkretétele, vitorla szakadás, hajótesten okozott sérülések, stb. Hajó átvételkor kell fizetni, és az utazás végeztével kapja vissza a bérlő, ha káresemény nem történt. A kaució összegét az árajánlatban feltüntetjük!

Lépjen kapcsolatba velünk

Hajófoglalás, hajóbérlés, hajóértékesítéssel kapcsolatban küldjön nekünk üzenetet bátran.