Alsóörs, Vasút utca 14.
+36702212022
info@sailbalaton.hu

Vitorlás bérlés Balaton

Vitorlásbérlés Alsóörsön, hajóbérlés a Balatonon, hajóértékesítés

Vitorlás bérlés Balaton

4 egyszerű lépésben tekintsd meg, hogy zajlik a vitorlás bérlés Balaton-on. Hajóátvételi pontok: Balatonfüred, Alsóörs, Balatonkenese.

1. Kapcsolatfelvétel + Egyeztetés a részletekről

Két módon veheted fel velünk a kapcsolatot: 1.) írj e-mailt: info@sailbalaton.hu 2.)Kesress minket telefonon: +36 20 221 2022 Ekkor egyeztetünk a részletek felől, érdemes előre átgondolni a vitorlázással kapcsolatos részleteket. Hányan szeretnének jönni ? Mennyi időre és mikor szeretnétek kibérelni a vitorlás hajót? Szükség van kapitányra? Milyen szintű vitorlás tudással rendelkezik a kapitány? Milyen típusú vitorlás hajót bérelnének?

2. A vitorlás hajó lefoglalása: 50% foglalási előleg befizetése

Miután egyeztettünk e-mailen vagy telefonon, elküldjük a számlát a foglalóról. A hajóbérlés teljes díjának az 50%-ának befizetésével tudod lefoglalni a bérelni szándékozott hajót.A továbbbi fennmaradó összeget, a másik 50%-ot 10 nappal az indulás előtt kell kiegyenlíteni. Ha a tervezett induláshoz képest 10 napon belül történik a hajóbérlés, úgy a teljes bérleti díjat ki kell fizetni!

3. A vitorlás hajóbérlés díjának fennmaradó 50%-ának kifizetése: 10 nappal indulás előtt

Miután beérkezett a hajóbérlés díj teljes összege, elküldjük a visszaigazolást.Ez tartalmazza a befizetett összeget, a helyszínen fizetendő egyéb költségeket, a hajó nevét, típusát átvételének helyét és időpontját. Amennyiben a kapitányt nem mi biztosítjuk, kérjük, küldd el nekünk a kapitány kishajó vezetői engedélyének a számát és a kapitány nevét. A visszaigazolást hozd mindenképp magaddal!

4. Hajóátvétel

Használatba vétel előtt érdemes átnézni a bérelt vitorlás hajót, a következőket javasoljuk átnézni: vitorlák-kötelek állapota, motor állapota, kötelező felszerelések. Ellenőrizni kell a leltárban feltüntetett tételeket, pl. konyhai eszközök, plédek. A hiányzó és nem mgefelelően működő tételeket jelezni kell, mert különben a kaucióból vonható le. A vitorlás bérlés során bármiféle probléma esetén azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk (+36702212022) Amennyiben a bérleti idő lejártakor nem tudod visszahozni a bérelt hajót a báziskikötőbe, azonnal jelezd annak a személynek, akitől átvetted a hajót. Nos, így megy a vitorlás bérlés Balaton.

FIZETÉS

HAJÓBÉRLÉS KAUCIÓ

A vitorlás bérlés során felmerülő károk fedezésére szolgál, pl. mentőmellény elhagyása, tönkretétele, vitorla szakadás, hajótesten okozott sérülések, stb. Hajó átvételkor kell fizetni, és az utazás végeztével kapja vissza a bérlő, ha káresemény nem történt. A kaució összegét az árajánlatban feltüntetjük!

Vitorlás bérlés Horvátországban partnercégünknél

A World Yachting Charter családi válllalkozás Horvátországban, amely több mint +20 vitorlás flottával rendelkezik. A World Yachting székhelye a D-Marin Mandolina kikötőben – Šibenik közelében helyezkedik el. Az exkluzív vitorlás hajók minden utazást feljethetetlen élménnyé varázsolják. Bérelj hajót Horvátországban a World Yachting Charter-rel, hogy garantáltan a legemlékezetesebb élményben legyen részed. Nézd meg a horvátországi hajókat! Kiváló minőségű, kifogástalan allpotú, rendszeresen karbantartott hajók széles választéka.

MEGNÉZEM HORVÁTORSZÁGI HAJÓKAT
vitorlás bérlés alsóörs